Cine va fi consilierul care va lua locul viceprimarului Ruslan Codreanu

Cine va fi consilierul care va lua locul viceprimarului Ruslan Codreanu

Consilierul principal de stat al prim-ministrului Pavel Filip în domeniul combaterii corupției, Eremei Priseajniuc, îi va lua locul lui Ruslan Codreanu în cadrul Consiliului municipal Chișinău, după ce acesta și-a depus oficial mandatul în favoarea funcției de viceprimar al capitalei.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către sursele din cadrul Partidului Popular European din Moldova.

Codreanu a confirmat că și-a depus mandatul vineri, 1 decembrie. Întrebat dacă se cunoaște deja cine îi va lua locul, în contextul în care următorii pe listă vin persoanele care ocupă funcții importante în cadrul Guvernului, viceprimarul a spus că nu cunoaște cu exactitate care dintre colegii săi va accepta fotoliul de consilier municipal.

„Chiar azi am avut discuții la acest subiect. Nu a fost luată nicio decizie, dar, cel mai probabil, mandatul îi va reveni lui Eremei Priseajniuc (consilierul principal de stat al prim-ministrului Pavel Filip în domeniul combaterii corupției) sau Ghenadie Ciobanu (ex-deputat în perioada 2009-2014 pe listele PLDM)”, a precizat Ruslan Codreanu.
Totuși, sursele din cadrul PPEM, spun că este vorba despre Priseajniuc.
Amintim că Ruslan Codreanu și Silvia Radu au fost numiți la începutul lunii noiembrie în funcția de viceprimari prin dispoziția primarului interimar Nistor Grozavu. Totodată, Grozavu a renunțat la funcția deținută, șefia capitalei fiind preluată de Silvia Radu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load