X 
Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Lucrările de construcţie a Staţiei de Epurare a Apelor Uzate – continuă

4 mar. 21:30   Capitala
2193 0

Primăria Capitalei anunță că lucrările de construcţie a Staţiei de Epurare a Apelor Uzate continuă.

Viceprimarul Capitalei a declarat că lucrările la prima fază de reconstrucţie a Staţiei de Epurare sînt finalizate în proporție de 90 %, ele sînt în etapa de finalizare a lucrărilor pe partea de electricitate, cele 10 % care urmează să fie finalizate în cel mai scurt timp și se va identifica toate soluțiile, transmite Noi.md.

„Informația precum că executarea lucrărilor la reconstrucția Staţiei de Epurare a Apelor Uzate sînt stopate este una eronată. Lucrările sînt în executare. Da, într-adevăr au fost anumite impedimente în raport cu antreprenorul, însă aceasta nu ne împiedică ca noi să continuăm execuția lucrărilor.

La moment sîntem în etapa de evaluare a fazei de implementare a celor lucrări care s-au executat pînă în prezent. Urmează să elaborăm un proiect pentru a face o analiză a ce urmează să finalizăm pentru a reconstrui în finalitate stația de epurare. După va fi demarat în paralel procesul de identificare a unui nou antreprenor pentru continuarea execuției lucrărilor”, a declarat viceprimarul Capitalei, Irina Gutnic.
2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?