Programul sărbătorilor de iarnă, făcut public

Programul sărbătorilor de iarnă, făcut public

Potrivit tradiției, pomul de Crăciun va fi inaugurat la 1 decembrie, iar în aceeași zi vor fi aprinse și luminițele de sărbătoare în tot orașul Chișinău, informează NOI.md.

Astăzi, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei capitalei, șeful adjunct al Direcției cultură, Stela Mitriuc, a anunțat programul manifestațiilor pentru sărbătorile de iarnă.

Astfel, la 24 și 25 decembrie, în centrul capitalei va fi serbat Crăciunul pe stil nou. La 24 decembrie va fi organizată o paradă a costumelor și un spectacol intitulat „Clinchet de argint pe aripi de colind”. La 25 decembrie, în centrul orașului este planificat un spectacol de divertisment cu muzică ușoară, care va dura 3-4 ore.

Totodată, în perioada 26 decembrie – 14 ianuarie, în apropierea bradului vor fi organizate matinee pentru copii cu Moș Crăciun și animatori.

De Revelion, locuitorii și oaspeții Chișinăului vor fi distrați de orchestrele folclorice, concertul incuzînd două componente: „Portretele anului 2017” și „Medalion de Revelion”.

„Vreau și e în posibilitatea nostră să lucrăm cu colectivele municipale și orchestrele profesioniste aflate la balanța Direcției cultură”, a menționat Stela Mitriuc.

Nelipsite vor fi și focurile de artificii. Manifestațiile tematice pe strada 31 august se vor încheia la ora 20:00, iar la 22:00, în PMAN, se anunță un concert grandios, care va marca sărbătoarea. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load