Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4029

Inspecțiile și Agențiile Ecologice a fost dotate cu 13 mașini noi (FOTO)

23 iul. 2013,, 12:13   Societate
3026 0
Foto: mediu.gov.md
13 mașini Dacia Duster au fost transmise astăzi, de către Ministerul Mediului, inspecțiilor ecologice și agențiilor teritoriale. Automobilele au fost cumpărate din banii Fondului Ecologic Național. În total au fost cheltuiți 3 milioane 287,1 mii de lei. Evenimentul a avut loc în prezența autorităților publice specializate în controlul ecologic la nivel național.

La ceremonia de înmînare au participat ministrul Mediului, Gheorghe Șalaru, și șeful Inspectoratului Ecologic de Stat, Vitalie Curărari. Șalaru a menționat că dotarea tehnică a subdiviziunilor teritoriale are drept scop mobilizarea colaboratorilor. Aceștia ar urma să activeze mai responsabil ”pentru ecologizarea localităților”.

”Domeniul exercitării controlului ecologic, activitatea cea mai amplă şi de bază, începînd cu aceste clipe, va fi mai mobilă și de nădejde, cum sînt aceste unități de transport. Vreau să vă asigur că ministerul nu se va limita la această acţiune, noi vom opta şi în continuare pentru crearea unui suport logistic impunător, dar vom fi la fel de exigenţi faţă de dumneavoastră, vă vrem productivi şi calitativi în activităţile de fiecare zi”, s-a adresat Șalaru subalternilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?