X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Judecata în cazul Costa Concordia din nou atrage atenția asupra unui clip ”interzis” (VIDEO)

23 iul. 2013,, 09:52   Externe
3186 0
Foto: ria.ru
Filmulețul care a adunat pe YouTube o mulțime de vizualizări poate fi numit ”interzis”. Și asta deoarece filmările lîngă insula Giglio, unde stă scufundată pe jumătate corabia ”Costa Concordia”, sînt interzise. Autorii clipului (compania Team Black Sheep) au fost chiar arestați pentru încălcarea acestei interdicții, relatează gCaptain. În descrierea filmulețului se menționează că autorii doresc să demonstreze posibilitățile avioanelor fără pilot și să arate locul tragediei dintr-un alt unghi și în niciun caz să atragă o atenție suplimentară asupra celor care și-au pierdut apropiații în această catastrofă.

În pofida arestului, cei de la Team Black Sheep nu au de gînd să șteargă filmulețul sau să recunoască interdicția de a filma. ”Nu acceptăm cenzura, de aceea vom ignora asemenea reguli”, au declarat reprezentanții companiei. În urma acestei decizii compania a avut doar de cîștigat, or, clipul de la locul naufragierii Costa Concordia este unul dintre cele mai populare pe canalul lor de pe YouTube. Compania se ocupă cu vînzarea avioanelor fără pilot și primește comenzi pentru filmări.

Filmulețul despre Costa Concordiaa apărut pe Internet încă în luna mai, însă a atras atenția multora abia acum. Posibil că aceasta are legătură cu faptul că, recent, au fost condamnați cinci membri ai echipajului navei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?