X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Legendarul jucător italian părăsește fotbalul mare

7 noi. 2017,, 00:00   Sport
3061 0

Legendarul fotbalist, cetățeanul Italiei Andrea Pirlo și-a anunțat retragerea din fotbal, la cei 38 de ani ai săi.

Andrea Pirlo a comunicat că acest sezon în MLS (Major League Soccer, Campionatul SUA la fotbal – nota red.) va deveni ultimul pentru el în cariera sa sportivă. "Timpul petrecut de mine la Clubul New York City se apropie de final, de aceea aș vrea să vă spun cîteva cuvinte.

Vreau să le mulțumesc tuturor din acest oraș incredibil pentru bunătate și sprijin. Le mulțumesc fanilor uimitori, mulțumiri ștabului de antrenori și tuturor acelora, care lucrează cu echipa, le mulțumesc colegilor mei de echipă", a scris jucătorul de fotbal pe rețelele de socializare.

Celebrul mijlocaș și-a exprimat recunoștința față de toate echipele, pentru care a jucat. "Mulțumiri tuturor Cluburilor în care am avut onoarea de a juca, fiecărui coleg de echipă, cu care am avut ocazia să "joc">Joc pe teren și tuturor acelora care au făcut ca cariera mea să fie atît de incredibilă. Și, în sfîrșit, le mulțumesc tuturor fanilor din întreaga, care m-au susținut întotdeauna. Veți fi mereu în echipa mea și în inima mea", a spus în încheiere Andrea Pirlo în mesajul său adresat fanilor și partenerilor.


Fostul fotbalist al Cluburilor "Milano" și "Juventus" s-a alăturat echipei "New York City" în vara anului 2015. Pirlo, care are în palmaresul său 116 meciuri jucate pentru echipa națională a Italiei la fotbal a cîștigat de șase ori în Seria A (cea mai înaltă divizie a Campionatului Italiei – nota red.) și de două ori - Liga Campionilor. De asemenea, el are la activ victoria de la Cupa Mondială în anul 2006, în cadrul echipei Italiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?