COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filip solicită mobilizare maximă din partea autorităților

Filip solicită mobilizare maximă din partea autorităților

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat o mobilizare mai mare din partea autorităților și o implementare mai eficientă a acțiunilor prevăzute de Acordul de Asociere, notează NOI.md citînd serviciul de presă al executivului.

Solicitarea a fost făcută în cadrul ședinței de ieri a Comisiei Guvernamentale pentru Integrare Europeană (CGIE) prezidată de premier. În cadrul acesteia au fost trecute în revistă ultimele evoluții privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Premierul Pavel Filip a menţionat că în luna octombrie au avut loc o serie de reuniuni bilaterale cu participarea autorităților de la Chișinău și a reprezentanților Uniunii Europene. Acestea au avut ca scop evaluarea situației curente privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE și stabilirea priorităților pentru perioada următoare. „De asemenea, în cadrul ședinței comune Guvern – Parlament ne-am sincronizat agendele pentru ca pînă la sfîrșitul anului să reușim să realizăm angajamentele asumate”, a mai spus Pavel Filip.


Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a prezentat evoluțiile înregistrate în implementarea Planului Naţional de Acţiuni RM-UE în trimestrul III al anului curent. În context, șeful

„Trebuie să avem o abordare responsabilă şi serioasă, unicul nostru argument sînt rezultatele obținute”, a conchis Prim-ministrul Pavel Filip.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load