Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Mihai Ghimpu despre motivele înlăturării lor de la putere

19 iul. 2013,, 03:52   Politică
12904 4
Foto: vesti.md
PL a fost împotriva fărădelegilor, anume din acest motiv liberalii au fost înlăturați de la putere, a declarat președintele PL Mihai Ghimpu.

"În timpul sesiunii parlamentare de primăvară- vară, cancerul politic a corodat organismul firav al democrației, nefiind detectate la timp. Partidul Liberal a fos înlăturat din structurile puterii din capriciul lui Vlad Filat, pentru că liberalii au fost împotriva acțiunilor ilegale, împotriva contrabandei", a spus Ghimpu.

"Zeci de susținători ai Partidului Liberal au fost demiși pentru că nu au vrut să se ascundă sub coroana stejarului PLDM. Principiul" cine nu este cu noi este împotriva noastră " se aplică fidel în Coaliția de guvernare pro-europeană", a declarat vice-președinte Partidului Liberal, Valeriu Munteanu.

"3 mai și 12 iulie vor intra în istorie ca zile în care politica moldovenească s-a acoperit de rușine. La 12 iulie a fost repetată eroarea comisă pe 3 mai, cînd a fost adoptată o serie de legi anti-constituționale", a conchis vice-președintele Partidului Liberal, Corina Fusu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?