Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Tatăl trăgătorului de la Las Vegas a fost dat în consemn de FBI

3 oct. 2017,, 19:30   Externe
2763 0

Tatăl autorulului masacrului din Las Vegas, în urma căruia 58 de persoane au fost ucise și alte 515 rănite, se afla pe lista celor mai căutați infractori de către FBI.

Patrick Benjamin Paddock, tatăl lui Stephen Paddock, care a deschis focul asupra ulțimii prezente la un festival de muzică din Las Vegas, a figurat în top zece al infractorilor căutați de FBI, în anii `60 și `70. Bărbatul era un jefuitor de bănci cu notorietate.

Presa americană a și publicat o imagine a lui Benjamin Paddock, așa cum apărea ea pe lisa ”Most Wanted” a FBI. Din descrierea pe care Biroul Federal de Investigații i-a făcut-o atunci, reiese că Benjamin Paddock era „diagnosticat drept un pshiopat care a folosit arme de foc ca să jefuiască bănci”, „cu tendințe suidicare și foarte periculos”.

Articole din anii `60 îl descriu pe Benjamin Paddock drept un infractor care comitea jafuri în băncile din Arizona. De exemplu, într-un articol publicat în Arizona Republic, în 6 octombrie 1960, ae preciza că acesta a comis trei jafuri. În același articol, se menționa că a fost arestat și condamnat, după ce a furat 25.000 de dolari din bănci din Phoenix.


De asemenea, documente ale vremii arătau că Paddock senior a trăit ani buni cu nume fals – Bruce Werner Ericksen.

De altfel, după ce Stephen Paddock a comis actul abominabil, fratele acestuia, Eric, a povestit presei că el s-a născut exact în perioada în care tatăl lui fugea de autorită și că, practic, nu era niciodată lîngă ei și mama lor. ”Eu nu l-am cunoscut. Noi nu l-am cunoscut. El nu era niciodată cu mama. Am fost născut în fuga lui de autorități și nașterea mea a fost, de fapt, și ultima lui legătură cu familia”, a spus acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?