Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Anunț important făcut de Termoelectrica pentru consumatori (VIDEO)

3 oct. 2017,, 10:41   Capitala
4495 1

S.A. Termoelectrica anuță că este gata să reconecteze la căldură orice consumator casnic, fără a aștepta o decizie a Primăriei, notează NOI.md.

Anunțul a fost făcut de Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica S.A., în cadrul unui briefing de presă. Procedura de reconectare este foarte simplă și poate dura nu mai mult de 3 ore.

Totodată, orice consumator, pentru a fi reconectat, trebuie să facă o solicitare la gestionarul fondului locativ, după care ultimul vine cu o cerere către S.A. Termolectrica, care, în maximum trei ore, trebuie să reconecteze consumatorul la căldură.

„Pentru ca procedura să fie mai simplă, recomandăm gestionarilor să prezinte pașaportul de indeplinire a lucrărilor de sezon, lucru care ar face reconectarea mai rapidă a consumatorilor”, a subliniat Eni.

Potrivit lui Veaceslav Eni, în prezent au solicitat reconectarea la căldură Spitalul Municipal nr. 1, dar și două blocuri de locuit, iar alte 46 de solicitări au fost înregistrate.


Reamintim că pentru a fi mai aproape de consumatorii săi, din 11 iulie 2017, Termoelectrica S.A. a lansat un număr activ pentru serviciul “Viber”.

Astfel, prin intermediul acestei aplicații, consumatorii companiei sînt încurajați să expedieze, la numărul de telefon 069-444-144, informații ce țin de avarii, scurgeri de agent termic, dar și alte probleme privind calitatea serviciilor de termoficare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?