O moldoveancă a înregistrat în Caraibe consecințele uraganului „Irma”

O moldoveancă a înregistrat în Caraibe consecințele uraganului „Irma”

Clipe de cosmar pentru o moldoveanca, stabilita de mai multi ani in St Maarten, regiunea lovita puternic de uraganul devastator Irma.

Femeia spune ca, acolo, totul arata ca dupa razboi si ca si-a lasat in urma casa, masina si practic tot ce a muncit o viata, pentru a fugi de furia furtunii.
Inainte sa plece din Maarten, moldoveanca a reusit sa surprinda cu un telefon mobil cateva imagini. Tabloului este unul dezolant.

"Am trecut prin Irma si din fericire Dumnezeu a avut grija de noi si nu ne-a atins furtuna. Acum incercam sa iesim din Carribbean. In cazul lui Maarten, situatia e oribila. Uraganul devine si mai violent, iar nimeni nu mai este in siguranta acolo", ne-a scris moldoveanca.

Furtuna a lasat in Caraibe cel putin 22 de morti. A pus la pamant cladiri, a spulberat masini si a provocat inundatii de proportii. 

Irma este considerat cel mai puternic uragan format vreodata in Atlantic. Furtuna a lovit SUA, la doar cateva zile dupa ce mai multe state americane au fost afectate de uraganul  Harvey, care a ucis aproape 40 de oameni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load