X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

CCI va face joi bilanțul activității sale

9 aug. 2017,, 13:32   Economie
2023 0

Joi, 10 august, se va desfăşura Şedinţa Congresului IV Ordinar al Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.


Surse din cadrul CCI au relatat că ordinea de zi a evenimentului va include mai multe subiecte, în special, prezentarea activităţii CCI a RM în perioada dintre Congresul III şi IV (17 august 2012 – 10 august 2017).

De asemenea, vor fi aprobate unele modificări la Statutul CCI şi direcţiile principale şi programele de activitate a CCI pentru anii 2017-2022. În cadrul evenimentului urmează a fi ales Consiliul Camerei, a Comisiei de Cenzori, precum şi preşedintele CCI.

Camera de Comerţ şi Industrie este o organizaţie nonguvernamentală, autonomă şi independentă, care reprezintă interesele în ansamblu ale întreprinzătorilor din Republica Moldova. Camera este persoană juridică de drept public şi în această calitate beneficiază de susţinerea statului. Obiectivul major al CCI a RM este crearea unui mediu şi a unei comunităţi de afaceri în societate şi reprezentarea interesele membrilor săi în sistemul relaţiilor economice externe ale Republicii Moldova, în relaţiile membrilor cu autorităţile guvernamentale şi cu cercurile străine de afaceri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?