X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Tiraspolul va transmite decizia Congresului participanților la negocierile în formatul 5+2 și organizațiilor internaționale

28 feb. 11:20   Politică
2129 0

La Tiraspol a început cel de-al VII-lea Congres al așa-numiților deputați de toate nivelurile - un forum al reprezentanților poporului care se întrunește pentru a discuta probleme actuale și a adopta decizii care vizează dezvoltarea în continuare a autoproclamatei RMN.

La Congres participă deputați ai așa-numitului Consiliu Suprem, șefi și deputați ai consiliilor orășenești și raionale ale deputaților poporului, ai consiliilor sătești din Transnistria. În total, au fost anunțată participarea a circa 650 de persoane.

La Congres sînt invitați să participe deputați ai Adunării Consultative a primilor deputați transnistreni, membri ai guvernului transnistrean, șefi de departamente, reprezentanți ai organizațiilor publice și ai comunității de experți.

În cadrul Congresului se planifică discutarea situației politice și socio-economice din Transnistria.

Declarația și rezoluția adoptate în cadrul celui de-al VII-lea Congres al deputaților de toate nivelurile ai autoproclamatei RMN vor fi trimise participanților la formatul de negocieri "5+2" și organizațiilor internaționale.


Textul rezoluției Congresului deocamdată nu a fost publicat.

7
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?