X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

3 ani de închisoare pentru consumul de bere în preajma președintelui Timofti

17 iun. 2013,, 08:54   Societate
13608 17
Foto: ruvr.ru
Tînăra reținută, acum o săptămînă, în preajma reședinței președintelui Nicolae Timofti pentru că ar fi consumat alcool după care ar fi agresat polițiștii riscă 3 ani de închisoare. Procuratura Generală informează că pe acest caz a fost intentat un dosar penal, informează Moldnews.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc pe 9 iunie, în jurul orei 18, laintersecția străzilor N.Iorga și București. Fata se afla cu doi prieteni consumînd bere. Cînd polițiștii, care patrulau zona, s-au apropiat, tînăra de 20 de ani i-ar fi înjurat.

Oamenii legii au încercat să-i pună cătușele, iar fata l-ar fi mușcat de mînă pe un inspector. Aceasta a fost urcată în mașina poliției și dusă la dispensarul narcologic, unde i s-au recoltat probe de sînge pentru a i se stabili gradul de alcoolemie.

În present se așteaptă rezultatul expertizei. Dacă se va dovedi că fata i-a agresat pe polițiști, tănăra riscă 3 ani de închisoare, o amendă de pînă la 20 de mii de lei sau de la 180 la 240 de ore de muncă în folosul comunității.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?