X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Dodon adresează felicitări unui partid din Moldova

29 iun. 2017,, 12:04   Politică
2264 1

Președintele Igor Dodon, fost lider al PSRM, a ținut să-și felicite colegii cu ocazia celei de-a XX-a aniversări de la fondarea partidului, notează NOI.md.

Potrivit lui, în cele două decenii de la înființare, Partidul Socialiştilor a parcurs o cale foarte grea.

„Învăţînd din propriile greşeli, perfecţionîndu-se constant, consolidîndu-şi rîndurile, PSRM a devenit cea mai importantă forţă politică din ţară și un partid cu adevărat al poporului. Acest fapt este confirmat de rezultatele tuturor campaniilor electorale din ultimii ani şi de toate sondajele de opinie”, a declarat Dodon.

El a precizat că este în continuare membru al echipei socialiștilor, chiar dacă după ce a fost ales șef de stat a fost nevoit să renunțe la calitatea de membru de partid. Demnitarul și-a exprimat convingerea că formațiunea pe care a condus-o „are un viitor frumos”.

„Anume acest partid urmează să schimbe regimul politic din Moldova, să formeze un nou guvern şi să promoveze transformările atît de necesare pentru ţară. Am convingerea că socialiştii vor reuşi. PSRM poate conta mereu pe sprijinul meu. Felicitări cu ocazia acestei aniversări, dragi prieteni!”


Menționăm că Igor Dodon a acces la conducerea PSRM în anul 2011. În urma victoriei obținute la alegerile prezidențiale directe din 13 noiembrie 2016, Dodon a demisionat din partid, întrucît, conform legii, șeful statului nu poate fi concomitent și membru de partid. Conducerea PSRM a fost preluată de Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?