Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

PSRM nu are perspective politice în frunte cu Igor Dodon – declarație

4 iun. 2013,, 15:13   Societate
3881 3
Foto: inprofunzime.md
Partidul Socialiștilor în frunte cu Igor Dodon nu are nicio perspectivă politică. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către secretarul executivului PSRM, Valentin Crîlov, unul dintre coordonatorii platformei noi create ”Patria-Rodina”.

Potrivit lui Crîlov, liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu are calitățile necesare pentru a putea face față funcției pe care o deține. ”Partidul în frunte cu Igor Dodon nu are nicio perspectivă politică în viitorul apropiat. La următoarele alegeri parlamentare ordinare, noi nu avem nicio șansă să atingem pragul electoral de 6%”, a precizat Valentin Crîlov.

Situația s-ar putea schimba doar dacă Igor Dodon va părăsi rîndurile PSRM, a subliniat Crîlov. ”Dacă Igor Dodon va pleca, PSRM are șanse în colaborare cu alte formațiuni politice să formeze un pol de stînga în afară de cel care reprezintă în prezent Partidul Comuniștilor. Ar fi bine ca domnul Dodon să plece și să-și creeze o nouă formațiune, iar Partidul Socialiștilor să rămînă pe pozițiile proprii”, a specificat acesta.

Deși deocamdată la partid încă nu s-a pus în discuție plecarea lui Igor Dodon, platforma socialistă ”Patria-Rodina” a comunicat că sînt pe cale să o facă în viitorul apropiat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?