X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Expert: Prioritățile Guvernului Leancă – pătăranii pentru proști (VIDEO)

30 mai. 2013,, 14:26   Politică
5193 5
Fotо: noi.md
Programul de activitate al Guvernului Leancă întrunește priorități trasate încă acum trei ani, care, în această perioadă de timp, s-au soldat cu eșec. De această părere este analistul politic Anatol Plugaru, care se arată mirat de faptul că populația încă nu s-a răsculat.

”Aceste priorități sînt pătăranii pentru proști. Ele au fost anunțate încă acum trei ani cînd au venit la guvernare. În această perioadă de timp n-au făcut nimic. Cine va sta acum să-i asculte? Cine va aștepta momentul cînd acesta va fi realizat? Acest program anunțat n-are valoare. Sînt priorități pentru proști, pentru oameni naivi”, a precizat Anatol Plugaru.

Analistul se arată nedumerit de faptul că, după atîtea eșecuri ale guvernării, populația încă nu s-a răzvrătit. ”Este un mare noroc pentru ei ca și clasă guvernatoare că lumea nu s-a ridicat pînă acum să-i alunge. Dacă așa ceva se întîmpla la guvernările din Franța, Olanda și așa mai departe, demult avea să iasă lumea la răscoale”, a menționat Anatol Plugaru.

Programul Guvernului Leancă cuprinde 45 de pagini şi este împărţit în 12 capitole. Potrivit documentului, viitorul guvern îşi propune să ducă procesul de integrare al Republicii Moldova în UE la un punct de ireversibilitate, să creeze noi locuri de muncă bine plătite, să combată sărăcia şi să prevină şi să combată corupţia, să înregistreze o creştere economică durabilă şi incluzivă și să reformeze sistemul judecătoresc şi organele de drept.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?