Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

MIEPO și Parcul Industrial „Tracom” au semnat un acord de parteneriat

26 mai. 2017,, 12:10   Economie
2054 0

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) și Parcul Industrial „Tracom” au semnat un acord de parteneriat, relatează NOI.md.

Potrivit unui comunicat al MIEPO, documentul prevede dezvoltarea cooperării dintre instituții în domeniul atragerii investițiilor și promovării companiilor rezidente în Parcul Industrial „Tracom” pe piețele internaționale.

MIEPO și Parcul Industrial „Tracom” vor colabora mai intens în vederea atragerii potențialilor investitori/parteneri de afaceri în astfel de domenii, precum fabricarea tehnicii agricole, cea a mobilei, serviciilor IT, producția încălțămintei, producerea cablurilor şi firelor electrice, servicii de logistică etc.

Cooperarea va mai include promovarea de către MIEPO a rezidenților Parcului Industrial „Tracom” în cadrul expozițiilor internaționale, instruiri, consultanță amplă privind condițiile de export, materiale promoționale etc.

Potrivit datelor MIEPO, actualmente, la „Tracom” activează 43 de antreprenori rezidenți, au fost create 1371 de locuri de muncă. Volumul investițiilor constituie 427 de milioane de lei, iar cifra de afaceri anuală – 754 de milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?