X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Trump, numele unei beri din Ucraina. Cum este ironizat preşedintele

26 mai. 2017,, 02:26   Externe
3470 0

Dacă în SUA Donald Trump este preşedinte, în Ucraina este numele unei mărci de bere artizanală cu gust de controversă, relatează joi AFP.



Prezentată de creatorii săi ucraineni ca o "o bere limpede imperială mexicană cu lămâie verde", băutura "Trump, preşedintele Statelor Divizate ale Americii" se vinde la Lvov, în vestul Ucrainei, de la începutul lunii mai.

"Fiecare sticlă e o posibilitate de a trimite un mic mesaj", a povestit Iuri Zastavny, coproprietar al braseriei Pravda care fabrică berea.

"Punctul nostru de vedere sarcastic privind piaţa globală a populismului este reflectat în numele şi design-ul noii mărci", a precizat el.

Pe eticheta fiecărei sticle, preşedintele american este înfăţişat în faţa unei secţiuni a zidului pe care a promis s-o construiască între SUA şi Mexic.

În spatele lui, Vladimir Putin zîmbeşte, cu o caschetă roşie pe care se află unul dintre sloganurile de campanie ale lui Donald Trump "Make America Great Again".

Alături de ei, un manifestant agită o pancartă cu mesajul "Free Melania", o referire la Prima Doamnă a SUA.

Braseria Pravda a fabricat şi în trecut mărci de bere dedicate cancelarului german Angela Merkel şi fostului preşedinte american Barack Obama. De asemenea, a lansat pe piaţă o marcă specială dedicată lui Vladimir Putin.

Până în prezent, braseria a semnat acorduri preliminare de distribuţie pentru Austria şi Germania.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?