„Viorica-Cosmetic” i-a surprins plăcut pe vizitatorii „Olimpic Fest 2017” (VIDEO)

„Viorica-Cosmetic” i-a surprins plăcut pe vizitatorii „Olimpic Fest 2017” (VIDEO)

Adepții unui mod de viață sănătos au avut o oportunitate excelentă de a se apropia de Compania „Viorica-Cosmetic”.

În cadrul Festivalului „Olimpic Fest 2017” Compania „Viorica-Cosmetic” a prezentat cîteva linii de produse cosmetice noi. Clienții s-au grăbit să-și împărtășească impresiile pozitive despre produsele autohtone, relatează NOI.md.

Potrivit managerului de marketing online Lilia Tatarciuc, Compania „Viorica-Cosmetic” „a participat la „Olimpic Fest” cu mare bucurie”. „ Acest Festival îmbină cultura sportivă și modul sănătos de viață”, a povestit reprezentanta Companiei.În cadrul evenimentului pe standul de la „Olympic Fest” al Companiei „Viorica Cosmetic” au fost prezentate cîteva linii de produse noi. „În cooperare cu Academia de Științe, am elaborat două linii de produse inovatoare: „Viorica Spirulina” - o gamă de produse cosmetice, fabricate cu folosirea celui mai recent preparat biologic complex BioR®, obținut din spirulină”, a precizat Lilia Tatarciuc.


 
O altă linie de produse cosmetice, prezentată de Companie la „Olimpic Fest” a fost: „Viorica Grapes”. „Baza acestei serii o constituie mîndria țării noastre − strugurii. Ingredientele active ale acestei game de produse fiind: uleiul din sîmburi din soiul de poamă „Viorica”și extractul din frunza de viță de vie din soiul de poamă „Viorica”.

Clienții care au vizitat standul „Viorica-Cosmetic” au rămas mulțumiți de cumpărăturile făcute.

 „Eu aleg „Viorica-Cosmetic”, deoarece produsele acestei companii sînt de înaltă calitate”, a spus o cumpărătoare fidelă a producătorului autohton de parfumuri și cosmetice.

O altă vizitatoare a standului „Viorica-Cosmetic” a menționat:„ Chiar dacă comparăm cu brandurile internaționale”, „Viorica” s-a deosebit întotdeauna prin înaltă calitate și folosirea ingredientelor naturale, în comparație cu brandurile internaționale”.

Compania „Viorica-Cosmetic” s-a încadrat cu succes la „Olimpic Fest 2017”, unde cei mai activi participanți ai concursurilor au primit premii de la producătorul autohton de produse cosmetice. 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load