Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Sute de femei au venit la deschiderea expoziției Beauty din Chișinău

1 mar. 09:30   Societate
2138 0

Un neam cu femei frumoase musai să aibă și o industrie a frumuseții. Expoziția BEAUTY a fost inaugurată, astăzi, la Moldexpo.

Deși a fost zi de muncă, sute de femei, și nu doar, s-au îmbulzit să afle totul despre tendințele în materie de frumusețe, că doar nu vezi în fiecare zi mii de produse cosmetice concentrate într-un singur loc, notează Noi.md cu referire la TV8.

Interesate de ultimele tendinţe în materie de îngrijire și frumuseţe, vizitatoarele au spus că sînt dispuse să cheltuie chiar și cîteva mii de lei.

Timp de patru zile, în cadrul expoziției vor fi prezentate peste 1000 de branduri internaționale, unele vor fi lansate pentru prima dată pe piața autohtonă. La fel, profesioniștii din industria de frumusețe vor face mai multe master class-uri.

Aurelia Curecheru activează în domeniul frumuseții de 15 ani și a venit la expoziție să prezinte un tratament minune pentru podoaba capilară a fiecărei femei.


„Urmează un tratament molecular de îndreptare și hidratare a firului de păr, cu efect de pînă la patru-șase luni. De fapt părul va fi lucios, mătăsos și drept”.

„Acum pregătim agenția de modeling pentru deschiderea expoziției de frumusețe, le facem un machiaj fetelor, cu accent roșu pe buze”.

Organizatorii spun că au pregătit numeroase reduceri, cadouri, dar și surprize pentru vizitatoare.

„Am făcut o insta zonă, unde fiecare persoane poate să intre și să se simtă ca pe o copertă de revistă. Pentru multe domnișoare am pregătit reduceri, surprize, cadouri și coroane pentru ca fiecare să se simtă o prințesă”.

Expoziția beauty este la a 26-a ediție. În acest an, la eveniment participă peste 70 de companii din Republica Moldova, România și Ucraina. Acestea își vor prezenta produsele, utilajele, instrumentele, dar și tehnologiile unice din domeniul frumuseții. Costul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

0
1
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?