Președinția, gata să iasă „la o nouă confruntare cu guvernarea”

Președinția, gata să iasă „la o nouă confruntare cu guvernarea”

Inițiativa liberalilor cu privire la organizarea unui referendum pentru demiterea lui Igor Dodon nu-i surprinde pe socialiști, notează NOI.md.

O declarație în acest a fost făcută de purtătorul de cuvînt al președintelui, reprezentant al PSRM, Ion Ceban. El este de părere că, deși inițiativa a fost anunțată de liberali, acest obiectiv este susținut de coaliția de guvernare.

„Nu ne miră acest fapt, era de așteptat că această guvernare euro-unionistă va încerca să înlăture un președinte care în mod consecvent consolidează statalitatea și identitatea moldovenească a poporului nostru. Știm a cui portavoce este Ghimpu. Noi sîntem gata să ieșim la o nouă confruntare cu această guvernare și vom demonstra încă o dată că avem de partea noastră susținerea majorității absolute a cetățenilor. Sperăm foarte mult că ceea ce inițiază Coaliția de guvernare va grăbi sfîrșitul ei. Și va apropia alegerile parlamentare anticipate”, a reacționat Ceban.

„În ce privește broșurile cu realizările primarului nostru drag, cred că nu este nevoie să cheltuiască bani pe tipărituri, faptele concrete se văd la fiecare pas în acest oraș”, a adăugat purtătorul de cuvînt al președintelui. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load