Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Fiica lui Ramzan Kadîrov și-a demonstrat colecția de modă la Moscova (FOTO)

18 mar. 2017,, 19:00   Externe
7606 2

În decorul somptuos al unui palat imperial de la Moscova, modelele au prezentat vineri o colecţie de haine concepută de fiica în vîrstă de 18 ani a preşedintelui cecen Ramzan Kadyrov.

Designerul Aishat Kadyrova (foto jos) a prezentat o colecţie de haine realizate din materiale scumpe, care respectă normele vestimentare tradiţionale pentru femeile cecene, lăsînd expuse doar mînile şi faţa. La primul său show de modă au asistat numeroşi specialişti şi alţi designeri ruşi, persoane din elita cecenă dar şi reprezentanţi din Orientul Mijlociu, regiune în care fiica lui Kadyrov intenţionează să-şi vândă creaţiile. Conform unei reprezentante a tinerei creatoare de modă, hainele concepute de aceasta au ajuns deja până la Dubai. Ea a semnalat că există interes pentru aceste creaţii vestimentare şi pe pieţele haute couture din Abu Dhabi şi Bahrain.

Aishat Kadyrova


De asemenea, fiica lui Kadyrov va deschide magazine de modă la Moscova şi Sankt Petersburg. Soţia liderului cecen, Medni, a pus bazele casei de modă Firdaws în urmă cu cîţiva ani, iar conducerea acesteia a fost preluată de Aishat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?