X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Grecia devine mai accesibilă pentru turiştii moldoveni

12 apr. 2013,, 13:28   Societate
4577 0
Foto: viziteazalumea.ro
În Chişinău s-a deschis a 18-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate "Tourism. Leаsure.Hotels", la care participă circa 100 decompanii din Bulgaria, Grecia, Turcia, România, Ucraina şi Moldova. Odată cu apropierea sezonului estival, companiile de turism sînt gata să ofere noi direcţii, hoteluri şi posibilităţi.

Cele mai populare noutăţi ale sezonului sînt staţiunile din Grecia, unde au fost deschise noi direcţii şi oferte. În vara curentă, vor fi reluate cursele aeriene charter pe ruta Chişinău – Salonic, care vor circula de cîteva ori pe lună. Primul zbor va fi pe 11 iunie.

O premieră a actualului sezon estival sînt cursele aeriene directe din Odesa spre Muntenegru şi Spania. Potrivit operatorilor de turism, în acest an aceste destinaţii au devenit mult mai accesibile. „Pînă în prezent, în aceste ţări se putea zbura din Kiev, însă aceasta era scump şi incomod. Acum sînt propuse foi turistice de nouă zile, destinaţii noi la preţuri mai mici”, a menţionat managerul unei firme de turism, Aliona Tonconog.

Printre destinaţiile exotice cele mai populare, în anul curent, sînt Tunisia şi Sri Lanka. De menţionat, că acum încă mai există posibilitatea de a obţine reduceri de pînă la 30% în cazul rezervării din timp a biletelor de avion.

Expoziţia Internaţională Specializate "Tourism. Leаsure.Hotels" se desfăşoară la „Moldexpo” şi va dura pînă pe 14 aprilie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?