X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O fetiță de șapte ani i-a trimis o scrisoare șefului Google. Ce răspuns a primit

17 feb. 2017,, 05:30   Externe
3851 0

O fetiță în vîrstă de șapte ani, din Marea Britanie, a trimis o scrisoare șefului companiei Google, în care și-a exprimat dorința de a lucra la acolo.

Chloe Bridgewater nu a rămas însă fără răspuns, ci a primit unul chiar de la CEO-ul Google, Sundar Pihchai, relatează Daily Mail.

Deși are doar șapte ai, Chloe știe ce vrea să devină cînd o să fie mare. Ea vrea să lucreze la Google, iar acum tânăra chiar a făcut și primii pași pentru a-și îndeplini visul. Ea a trimis o scrisoare companiei Google.

“Dragă șef Google, numele meu este Chloe. Când o să fiu mai mare, vreau să lucrez la Google”, își începe micuța scrisoarea.

Chloe a fost inspirată să scrie acest mesaj după ce a văzut imagini din birourile de la Google, unde angajaţii beneficiează de scaune comode, karturi şi tobogane. Micuţa a explicat că tatăl ei i-a spus că dacă va continua să fie o elevă bună şi să ia note mari, într-o bună zi, va avea o slujbă la Google. Fetiţa a menţionat de asemenea că vrea să lucreze într-o fabrică de ciocolată şi să devină înotătoare olimpică.

Scrisoarea lui Chloe a fost urmată de un răspuns chiar din partea CEO-ului companiei, Sundar Pihchai, care a încurajat-o pe micuță să nu renunțe la visurile ei. Totodată, Sundar Pihchai a scris că ”abia aşteaptă să primească CV-ul ei”, după ce termină școala.


Fotografiile au fost distribuite de către tatăl lui Chloe, probabil plăcut surprins de faptul că fiica sa a primit un răspuns din partea șefului Google.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?