Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Replica lui Donald Trump pentru actrița care l-a criticat

9 ian. 2017,, 12:10   Externe
3386 0

Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, după ce actrița l-a criticat pe acesta în timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017.


Președintele-ales al SUA a afirmat că actriţa este ”o partizană a lui Hillary”, relatează The Independent.

Donald Trump a răspuns criticilor aduse de Meryl Streep într-un scurt interviu acordat publicației The New York Times, nu pe Twitter, așa cum procedează de obicei. Viitorul lider de la Casa Albă a afirmat că nu a urmărit discursul legendarei actrițe americane, însă nu este ”deloc surprins” că a fost criticat de ”oamenii liberali din lumea filmului”. El a adăugat că Meryl Streep, în vîrstă de 67 de ani, este ”o partizană a lui Hillary”


În cadrul galei Globurile de Aur, Meryl Streep, care a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră, a susținut un discurs emoționant, în care l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump, fără să-i pronunțe numele. Vedeta americană a afirmat că acesta ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

”Mi-a frînt inima atunci cînd am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a adăugat Meryl Streep.

”Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci cînd oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”, a mai spus vedeta americană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?