Spivakov a reunit tinerii muzicieni talentați din Moldova (FOTO)

Spivakov a reunit tinerii muzicieni talentați din Moldova (FOTO)

La invitația celebrului dirijor Vladimir Spivakov, de a participa la două concerte de caritate din Federația Rusă sub genericul «Дети-детям. Услышать будущего зов» - «Торжество гармонии» și «Международный Благотворительный Фонд Владимира Спивакова приглашает…», desfășurate pe marele scene muzicale ale capitalei Rusiei, a venit la Moscova un grup de tineri muzicieni talentați din Republica Moldova.

Cu această ocazie, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a organizat o serată muzicală cu participarea acestor tineri artiști. Tinerele talente: pianista – Corol Elizaveta, oboista – Smirnova Evghenia, naista – Babin Adriana și vioristul – Aksionov Vladimir și-au demonstrat măiestria, fiind acompaniați de artista emerită a Republicii Moldova, Savelieva Tamara.

Printre oaspeți, la eveniment au participat reprezentanții instituțiilor de stat ale Federației Ruse, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la Moscova, precum și studenți moldoveni, care își fac studiile în or. Moscova. Tinerii artiști au prezentat oaspeților Ambasadei un bogat program cultural, care a inclus mai multe compoziții muzicale ale renumiților compozitori clasici ca Bach, Ceaikovski, Brahms, precum și compozitorilor populari ca, Vladimir Rotaru, Alexei Stîrcea, Nicolai Macari ș.a.

Participarea tinerilor muzicieni la evenimentele respective culturale, desfășurate în capitala Federației Ruse, a fost posibilă cu susținerea din partea Fondului Internațional de Caritate al lui Vladimir Spivakov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load