X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Filat asigură că un viceministru care a tăinuit incidentul din Pădurea Domnească va fi demis

22 ian. 2013,, 10:48   Politică
3329 1
Foto : noi.md
Prim-ministrul Vladimir Filat susține că un viceministru va fi demis din funcție. Asta deoarece a tăinuit informația despre incidentul tragic care a avut loc la vînătoarea din Pădurea Domnească. În cadrul unei emisiuni de la Moldova 1, Filat a spus că acest lucru va avea loc după ce comisia de anchetă va acumula și probe și a refuzat să dea nume, informează NOI.md. Potrivit lui Filat, pe lîngă viceministru, și alți funcționari vor pleca din funcție.

„Cînd va fi prezentat raportul cu probele respective, prin care vor fi scoşi în evidenţă cei care activează în toate instituţiile guvernamentale, nu că voi cere, dar voi asigura demisia acestor funcţionari. Lucrul acesta este necesar, pentru că trebuie să tragem învăţăminte. Noi nu trebuie să ne ascundem după interesele de partid sau ale alianţei de guvernămînt atunci cînd este vorba de disfuncţionalităţi atît de grave cum este acest caz”, a notat premierul.

În opinia lui Vlad Filat, ancheta desfășurată de organele de drept trebuie să fie asigurată de un grup mixt, cu participarea ofițerilor de urmărire penală de la MAI, dar și a colaboratorilor SIS, pentru a asigura obiectivitate în examinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?