COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 515

Văduva lui Karacențov a hotărît să vîndă apartamentul actorului

22 noi. 2021,, 09:00   În lume
3653 0

Liudmila Porgina, văduva actorului rus de teatru și film Nicolai Karacentsov, a spus că intenționează să-și vîndă apartamentul din centrul Moscovei. Cu banii obținuți, ea intenționează să construiască o casă la țară. Porgina a împărtășit detaliile într-o discuție cu publicația "Собеседник".

Proprietatea este situată pe strada Șvedskii în centrul capitalei, obiectul fiind estimat la aproximativ 280 de milioane de ruble. Văduva actorului examinează opțiunea de a vinde locuința și de a construi una nouă în satul Valentinovka, lîngă Moscova — Porgina deține acolo un teren de 60 de ari. Femeia vrea să mute mobilierul și obiectele actorului decedat în noua casă.

Problema aflării lucrurilor a început s-o îngrijoreze pe văduva lui Karacențov după ce a început să dea în chirie apartamentul. Chiriașii au cerut să scoată de acolo toate obiectele personale ale actorului decedat, inclusiv jurnalele și portretele de pe pereți. Inițial, Porgina a vrut să construiască pentru aceste lucruri o cameră deasupra garajului, dar a amînat ideea pînă în primăvară.

Nicolai Karacențov a murit în octombrie 2018 din cauza unui stop cardiac. În 2017, actorul a fost diagnosticat cu o tumoare în plămînul stâng, dar tratamentul în Israel nu l-a ajutat.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X