COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2821
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7300

Unele categorii de vizitatori ai parcurilor Disney vor putea să nu poarte mască

15 iun. 20:00   În lume
1245 0

Persoanele complet vaccinate anti-COVID-19 care vizitează parcurile tematice deţinute de Walt Disney Co în Statele Unite nu vor trebui să poarte măşti sanitare în majoritatea spaţiilor începînd de marţi, a anunţat compania, în contextul scăderii numărului de cazuri de coronavirus la nivelul întregii ţări, informează Reuters.

Noile reguli se aplică vizitatorilor parcurilor tematice Walt Disney World din Orlando, Florida, şi Disneyland Resort din Anaheim, California.

Disney nu va solicita dovada vaccinării, a precizat compania într-un articol de pe blogul propriu, dar se aşteaptă ca persoanele care nu au completat întreaga schemă de vaccinare să poarte în continuare măşti în spaţiile închise, cu excepţia momentelor servirii mesei.

Purtarea măştii va fi obligatorie în cazul vizitatorilor care folosesc mijloacele de transport în comun, inclusiv autobuze, reţeaua monorai şi gondolele Disney Skyliner.

Respectarea distanţării fizice nu va mai fi solicitată la Disneyland, după ce autorităţile californiene au renunţat la impunerea acestei reguli în cazul parcurilor de distracţii.

În cadrul Walt Disney World, unele dintre spectacole şi instalaţii ar putea opera în continuare la capacitate limitată, a precizat compania.

''Nu sîntem încă pregătiţi să reluăm toate spectacolele, dar sîntem optimişti şi aşteptăm cu nerăbdare ziua cînd prietenii Disney şi prinţesele se vor putea îmbrăţişa din nou'', au precizat reprezentanţii companiei americane.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽