X 

Un nou atac asupra Crimeei

14 sep. 10:45   Război în Ucraina
3255 0

Apărarea aeriană rusă a doborît 11 drone de tip avion în Crimeea.

Dronele au apărut în spațiul aerian al peninsulei în jurul orei 5:30 pe 14 septembrie, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Potrivit Telegram-canalului ucrainean „Крымский ветер”, exploziile au avut loc în apropierea satului Zaoziornoe, în apropiere de Evpatoria. Una dintre drone a fost doborîtă chiar deasupra Evpatoriei – epava acesteia a căzut în curți, potrivit Telegram-canalului "ЧП Севастополь".

De asemenea, au fost auzite explozii în zona satului Molochnoye, care nu este departe de Evpatoria. În zona specificată se află mai multe unități militare, inclusiv aerodromul militar Saki.

Una dintre cele unsprezece drone ar fi putut lovi baza de apărare aeriană dintre Molochnoye și Uyutny, scrie "Крымский ветер". Aceleași informații sînt difuzate de ediția ucraineană "Suspilne", precizînd că aparatul aerian ar fi putut lovi o unitate a regimentului radar.


În timpul ajungerii dronelor, traficul a fost oprit pe podul din Crimeea, care se află la 250 de kilometri de Evpatoria, la cealaltă margine a peninsulei Crimeea.

Pe lîngă atacul aerian cu drone, Ministerul rus al Apărării susține că dronele maritime au încercat să atace o navă a Flotei Mării Negre. Potrivit ministerului, cinci ambarcațiuni fără echipaj s-au întîlnit cu nava Serghei Kotov în apele Mării Negre. Toate au fost distruse de focul armelor regulamentare ale navei militare, a precizat ministerul.

6
1
2
6
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?