Soloviov: Aș vrea să aud vocea poporului Moldovei

3 apr. 2018,, 14:41   Război în Ucraina
9642 19

Autoritățile Moldovei s-au grăbit să se alăture boicotului diplomatic împotriva Rusiei.

Declarația a fost făcută de cunoscutul jurnalist rus Vladimir Soloviov.

"Este foarte trist că o țară minunată cu un popor extraordinar, cu tradiții foarte bune și de durată în relațiile cu Rusia, ia măsuri fără să aștepte rezultatele lucrărilor Comisiei Internaționale și pe cele ale Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice ... Este, pur și simplu, foarte trist", a menționat Vladimir Soloviov.

Totodată, jurnalistul a remarcat că pentru cetățenii Rusiei este evident dezechilibrul pozițiilor din politica moldovenească.

"După cum înțeleg, problema principală a Moldovei constă în altceva. A fost făcută încercarea de a organiza o adunare foarte mare a cetățenilor, care doresc unirea Moldovei cu România, iar oameni au venit, ca să o spunem cît mai politicos, într-un număr insuficient. Este trist pentru noi să privim din Rusia cum președintele susține o poziție, în timp ce Guvernul împărtășește o cu totul altă poziție. Am vrea să auzim vocea poporului, dar vocea poporului nu se aude deloc. Și cînd așa-zișii politicieni iau astfel de decizii, mi se pare că ei se cam pripesc. Se grăbesc nițel prea tare... ", a concluzionat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий