COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Povestea emoționantă a cîinelui care și-a așteptat stăpînii timp de 4 ani (VIDEO)

Povestea emoționantă a cîinelui care și-a așteptat stăpînii timp de 4 ani (VIDEO)

Un cîine care s-a rătăcit de stăpînii săi în 2015, în Thailanda, a fost regăsit datorită rețelelor sociale. Cîinele a devenit faimos pentru că a așteptat în aceeași intersecție, timp de patru ani. Dar, chiar dacă s-a reunit cu familia sa, nu a mai fost luat acasă.

Bon Bon, care a fost rebotezat Leo, a sărit din mașina stăpînilor săi la jumătatea anului 2015. Nang, o femeie din Thailanda în vîrstă de 64 de ani, mergea împreună cu soțul său în Khon Kaen pentru a vizita niște rude.

Cei doi nu și-au dat seama pe moment, însă cățelul a fost atras de ceva și a sărit pe geam. Și-au dat seama după mai mulți kilometri că Bon Bon nu mai era în mașină. S-au întors și l-au căutat mai bine de o săptămînă, dar nu l-au găsit.


Totuși, vreme de patru ani, câinele a așteptat acea intersecție. În tot acest timp s-a îmbolnăvit de mai multe boli printre care și de rabie, a fost lovit, însă a rămas acolo sperînd că într-o zi o să-și revadă familia.

Saowalak, o femeie în vîrstă de 45 de ani, a avut grijă de el și i-a dat de mîncare. Ea a povestit unui localnic intrigat să vadă cîinele în același loc, timp de ani întregi: „Era piele și os, era bolnav. L-am numit Leo”.

I-a povestit că, deși l-a luat acasă, acesta a fugit de mai multe ori și de fiecare dată mergea în aceeași intersecție. Femeia își imagina că patrupedul așteaptă pe cineva, așa că a decis să aibă grijă de el de la distanță.

Bărbatul a decis să publice povestea și o fotografie a cățelului pe Facebook. Postarea a devenit virală și a ajuns inclusiv la fiica celor care îl pierduseră. Aceștia au plecat imediat spre intersecție, unde cîinele îi aștepta dînd din coadă. Familia a întîlnit-o și pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el și de care cîinele se atașase. După ce l-au dus la veterinar, au decis împreună ca Bon Bon, rebotezat Leo, să rămînă cu noua stăpână, iar vechii proprietari au promis că îl vor vizita cît mai des.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load