COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie infectată cu noul virus a născut o fetiță perfect sănătoasă

O femeie infectată cu noul virus a născut o fetiță perfect sănătoasă

O femeie însărcinată și infectată cu noul coronavirus a născut o fetiță sănătoasă, în nord-estul Chinei, a anunțat luni agenția de presă Xinhua.

Femeia, care trăiește în provincia chineză Heilongjiang, era însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a dezvoltat o febră puternică, joi, și a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Medicii de la spitalul din orașul Harbin au hotărît să îi facă o operație de cezariană, iar femeia a născut în aceeași zi o fetiță de trei kilograme.

Din fericire, analizele făcute imediat după naștere au arătat că fetița este perfect sănătoasă și nu este infectată cu acest virusul. Duminică, starea de sănătate a mamei a început să se amelioreze. Atît femeia, cît și fetița ei sînt în pezent în carantină, cu două echipe de medici alocate special pentru observații și tratament. Numărul total al deceselor consemnate în China din cauza epidemiei de coronavirus nou a crescut la 361 duminică, o cifră mai mare cu 57 faţă de ziua precedentă, au anunţat autorităţile din domeniul sanitar, citate de Reuters.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load