COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7846

Muntenegru a înăsprit condițiile de intrare în țară pentru turiști

13 sep. 2021,, 18:15   În lume
1388 0

Autoritățile muntenegrene au înăsprit regulile de intrare pentru cetățenii străini, interzicînd accesul cu vaccinare parțială împotriva coronavirusului (una dintre cele două componente ale serului).

„Ministerul Sănătății din Muntenegru a decis să înăsprească măsurile anti-COVID în țară, acordînd prioritate imunizării, mai degrabă decît introducerii unei interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii. Astfel, pentru a intra în Muntenegru, turiștii străini vor avea nevoie de un certificat de vaccinare cu schema completă împotriva coronavirusului, finalizată cel tîrziu cu 14 zile înainte de călătorie. Vaccinarea parțială sau vaccinarea cu una dintre cele două componente ale vaccinului nu va mai fi valabilă”.

Potrivit publicației, noile reguli vor fi în vigoare pînă pe 24 septembrie, cu posibilitatea revizuirii. Măsura nu se aplică copiilor sub 18 ani.

Pentru călătorii nevaccinați, regulile de intrare în Muntenegru nu s-au schimbat. Aceștia pot veni cu un certificat care atestă rezultatul negativ al unui test

PCR pentru coronavirus, efectuat nu mai devreme de 72 de ore înainte de călătorie. De asemenea, se acceptă un test rapid antigen efectuat nu mai devreme de 48 de ore înainte de călătorie sau dovada că persoana a avut COVID-19, dacă au trecut cel puțin 14 zile și nu mai mult de 180 de zile de la ultimul test PCR pozitiv.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X