COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jennifer Lopez și-a amînat nunta din cauza pandemiei

Jennifer Lopez și-a amînat nunta din cauza pandemiei

Jennifer Lopez, în vîrstă de 50 de ani, își amînă nunta cu fostul sportiv Alex Rodriguez, de 44 de ani. Ei planificaseră ca ceremonia să aibă loc în lunile următoare, dar epidemia i-a făcut să revină asupra planurilor și să amîne evenimentul pentru anul viitor. J.Lo a recunoscut că din februarie lucrează cu o firmă organizatoare de nunți pentru evenimentul din vară, dar de curînd a amînat orice planificare.

Jennifer Lopez, în vîrstă de 50 de ani, a anunțat cu regret că nu crede că se mai mărită în cursul acestui an din cauza ”distanțării sociale impuse de epidemia de cronavirus”. Diva latino i-a spus acest lucru prietenei ei Ellen DeGeneres în timpul unui interviu realizat prin intermediul rețelelor de socializare. Cântăreața care are o avere de 400 de milioane de dolari a recunoscut că trebuie să se concentreze mai mult în aceste zile pe siguranța gemenilor Max și Emme, de 12 ani, împreună cu care stă în izolare la vila din Los Angeles, decât să se gândească la măritiș.

Jennifer Lopez a făcut anunțul marți în timpul unei discuții cu DeGeneres. ”Trebuie să recunosc că epidemia mă afectează destul de mult. Nu din punct de vedere profesional, pentru că voiam ca după concertul de la Super Bowl să îmi iau o vacanță prelungită, ci din punct de vedere personal. Trebuie să recunosc că habar nu am dacă mai pot face planuri de viitor, un lucru este cert: nunta cu Alex va trebui amânată. Ar fi trebuit să se întîmple în următoarele luni și lucram intens la organizarea ei. Din cauza distanțării sociale impuse de COVID-19 nu mai poate avea loc. Am amînat pe o perioadă nedeterminată și credem că anul viitor vom putea să ne vedem visul cu ochii”, a spus J.Lo. Cântăreața de 50 de ani se concentrează în prezent pe siguranța familiei și stă în izolare la vila ei din Los Angeles.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load