COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7832
Criza energetică stiri: 509

Era un băiat liniștit și tăcut: Ce se știe despre atacatorul de la Perm

21 sep. 2021,, 18:00   În lume
1725 4

Suspectul masacrului are 18 ani, potrivit prietenilor, a crescut într-o familie prosperă, dar a fost întotdeauna liniștit și tăcut, scrie presa rusă.

Despre atacator se știe puțin. Era student la universitatea din Perm în primul an al Facultății de Drept, specializarea criminalistică, la contract. Studenții cu care a reușit să discute jurnaliștii ruși au povestit că îl vedeau rar, la ore nu prea venea, dar nici la evenimentele organizate pentru cei din anul întîi.

Un locuitor al orașului a spus că Timur a crescut într-o familie bogată și prosperă și că era singur la părinți, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Mama lucrează contabil șef. Era un băiat liniștit și tăcut, favoritul familiei. Nimic de suspectat”, a povestit acesta.

A studiat la școala nr. 60. Colegii de clasă au spus că era tăcut și închis în sine "Liniștit, el mergea de multe ori singur. În general, l-au tratat normal, nimeni nu l-a rănit", își amintește Anton (numele minorului a fost schimbat). „A participat la viața școlară. Se putea alătura grupurilor fără probleme."


Cu aproximativ o oră înainte de atac, tînărul a publicat o postare pe rețelele de socializare că planifică o crimă încă din clasa a zecea, economisind bani de buzunar pentru arme. Pagina a fost blocată aproape imediat.

„S-a lăudat șefului grupului că a primit o licență pentru o armă. Și că vrea să o cumpere. Nu i-a acordat nicio importanță atunci nimeni", a spus unul dintre studenții Universității din Perm.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X