TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Disney va închide cel puțin 60 de magazine din America de Nord în acest an

Disney a anunțat miercuri că va închide ''cel puțin 60'' dintre magazinele sale din America de Nord anul acesta pentru a se concentra pe activitățile sale de vânzare online, informează radiochisinau.md.

Aceste închideri nu vor fi însă decât o primă etapă, numărul 1 mondial din industria divertismentului precizând într-un comunicat că intenționează să "reducă semnificativ punctele sale fizice de vânzare" pentru a dezvolta comerțul electronic.

"Comportamentul consumatorului s-a orientat spre cumpărături pe internet și, în același timp, pandemia a schimbat ceea ce se așteaptă consumatorii de la un retailer", a declarat în comunicat Stephanie Young, responsabilă din cadrul Disney.

Disney dorește, de asemenea, să-și dezvolte anul viitor platforma de vânzări "shopDisney" și să o integreze mai bine în aplicațiile mobile dedicate parcurilor sale de distracții și în prezența sa pe rețelele de socializare.

Aceste modificări vor fi însoțite de crearea de noi produse ale diferitelor mărci deținute de Disney (îmbrăcăminte pentru adulți, "streetwear", produse pentru casă și alte produse derivate), se adaugă în comunicat.

Grupul nu specifică locațiile magazinelor care se vor închide și nici numărul de locuri de muncă care se vor pierde în urma acestei decizii.

În prezent, există în jur de 300 de "magazine Disney" în întreaga lume.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load