Carambol pe o autostradă din Japonia. Peste 130 de mașini au fost distruse

Peste 200 de persoane au fost prinse în carambol, iar 12 dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, transmite libertatea.ro.

Accidentele în lanț care au avut loc pe o autostradă din Japonia au fost provocate de vremea rea, transmit autoritățile, potrivit Reuters.

Accidentele au avut loc pe autostrada Tohoku în jurul prînzului, pe o porțiune de drum lungă de aproximativ 1 km, au anunțat autoritățile. Pe porțiunea respectivă fusese impusă o limită de viteză de 50 km/oră, însă ninsoarea abundentă a redus vizibilitatea, iar măsura luată de autorități nu a fost suficientă pentru prevenirea dezastrului, potrivit Reuters.

În total, peste 130 de mașini au fost distruse în carambol, iar 200 de persoane au fost implicate. Katsunobu Kato, secretar-şef al cabinetului nipon, a declarat presei că operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare. Ninsorile istorice au afectat în ultimele săptămîni mai multe regiuni din Japonia. În decembrie, peste 1.000 de persoane au fost blocate pe o autostradă din Japonia din cauza zăpezii.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load