COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Netflix lansează documentarul "Britney vs Spears"

23 sep. 23:00  
1261 0

Netflix va lansa documentarul despre cariera cîntăreţei Britney Spears, marţi 28 septembrie, cu o zi înainte de decizia Curţii Superioare din Los Angeles în procesul privind tutela care îi controlează viaţa, relatează EFE.

Acest film al gigantului de televiziune era un proiect mult aşteptat după apariţia reportajului "Framing Britney', publicat de ziarul The New York Times, care a expus acest caz, la care s-a adăugat cel prezentat de BBC,"The Battle for Britney", deşi artista s-a declarat "dezgustată" de cei care doresc să exploateze situaţia sa personală, scrie agerpres.ro.

"Britney vs Spears" va analiza cotiturile luate de viaţa lui Britney, care din idol al adolescenţilor a devenită divă pop, pentru a se confrunta apoi cu probleme ce au dus la deteriorarea sănătăţii sale mintale.

Netflix a asigurat că documentarul va prezenta interviuri exclusive şi mărturii ale persoanelor din anturajul cîntăreţei, alături de complicatul caz al tutelei legale care i-a controlat viaţa în ultimii 13 ani.

Data lansării documentarului nu este aleasă întîmplător, avînd în vedere că va avea loc cu o zi înainte de decizia judecătoarei care dezbate cazul Britney, Brenda Penny, şi care ar putea pune capăt acestei tutele.

"Evenimente recente legate de această tutelă au pus la îndoială faptul dacă circumstanţele s-au schimbat, astfel încît să nu mai existe motive pentru stabilirea unei tutele", a declarat tatăl cîntăreţei, Jamie Spears.

Lucrurile sînt însă mai complicate, avînd în vedere că în urmă cu o lună tatăl cîntăreţei anunţa că renunţă la tutelă sub unele condiţii, precum desemnarea unui alt tutore legal.

La rîndul său, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a cerut miercuri să se pună capăt "imediat" şi efectiv în ziua procesului acestei tutele, avînd în vedere că artista trebuie să semneze un acord prenupţial cu logodnicul său.

Săptămîna trecută, Britney Spears a anunţat că se căsătoreşte cu Sam Asghari, cu care este logodită de cinci ani.

Fanii artistei aşteaptă însă cu îngrijorare decizia judecătoarei cu privire la acest caz, care a făcut înconjurul lumii în urma dezvăluirilor tulburătoare făcute de Britney la 23 iunie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X