Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

SA „Bursa de Valori a Moldovei” va avea un nou vicepreședinte. Ce candidatură a agreat CNPF

22 mar. 17:33   Economie
1928 0

Consiliul de Administrație al CNPF a agreat în cadrul ședinței de astăzi, 22 martie, numirea Alei Golban în calitate de conducător (vicepreședinte) al operatorului de piață SA „Bursa de Valori a Moldovei”, pentru o perioadă de 3 ani, transmite Noi.md cu referire la unimedia.md.

Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, a fost aprobată decizia prospectului ofertei de preluare obligatorie, inițiată de ofertantul AS IuteCredit Europe, obiectul căreia îl constituie procurarea a 327 692 acțiuni ordinare nominative emise de „ENERGBANK” SA, la prețul de 213,04 lei per acțiune, cu durata de 14 zile din data anunțării ofertei publice, dar și Proiectul de modificare a unor acte normative din domeniul de reglementare a activității birourilor istoriilor de credit, scopul căruia este aducerea în concordanță a acestora cu ultimele modificări la Legea privind birourile istoriilor de credit (nr. 122/2008), dar și actualizarea unor norme depășite.

În special, este vorba de înlocuirea consimțămîntului la prelucrarea informației din istoria de credit cu cerințele de respectare de către sursă/utilizator a legislației în domeniul protecției datelor cu caracter personal în cazul subiectului persoană fizică, extinderea listei entităților care pot avea calitatea de surse de formare a istoriei de credit, racordarea cerințelor de raportare în cadrul schimbului de informații între birouri etc. Proiectul de Hotărîre urmează să fie expediat spre avizare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав