X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 582
Preşedintele stiri: 3737

Un nou serviciu online pentru turiștii din bulgaria

17 mai. 13:45   Diverse
1558 0

O aplicație mobilă va permite turiștilor care vor ajunge în această vară pe plajele din Bulgaria să plătească în avans pentru o umbrelă și un șezlong. Aceasta va fi disponibilă începînd cu 1 iunie, scrie novinite.com.

“Din cîte știu, va fi similară cu aplicațiile care plătesc pentru locuri pe stadion sau bilete la film. La fel ca și plata pentru camere de hotel prin alte tipuri de aplicații. Va fi la fel de rapid, ușor și simplu de utilizat. Plata va fi posibilă prin intermediul acestei aplicații. Perspectiva conform căreia umbrelele și șezlongurile vor fi rezervate este greșită. Acestea vor fi plătite direct”, a explicat Simeon Țvetkov, de la Asociația pentru dezvoltarea activităților de gestionare a plajelor maritime.

“Ținem cont și de faptul că buzunarul bulgarilor, și presupun că și al majorității vizitatorilor din Europa, este cu siguranță un pic mai calculat”, a comentat Țvetkov la Radio Național înainte de începerea sezonului estival. Potrivit acestuia, inflația afectează în mod direct contractele și înseamnă pentru stat taxe de concesiune și de închiriere cu 15% mai mari.

Prețurile umbrelelor și ale șezlongurilor vor varia de la cele mai mici: între 1 și 3 lei, pînă la 25-38 de lei în cele mai scumpe locuri de-a lungul Mării Negre, se așteaptă Simeon Țvetkov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?