Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1125

Restaurante și magazine moldovenești în străinătate

25 mai. 19:00   Diverse
4771 1

Moldovenii.md aduce gustul inconfundabil de acasă mai aproape de cetățeni prin intermediul unei pagini, dedicate moldovenilor, aflați în străinătate.

Pe această pagină este oferită reţeta perfectă pentru cetățeni ca să-și aline dorul și nostalgia de acasă, caci proprietarii localurilor etnice, tradiționale din străinătate au luat cu ei o bucăţică din căldura de acasă ca să o împartă cu dărnicie cu moldovenii, aflați peste hotare.

Dacă sînteți în căutarea unui loc unde să puteți socializa în limba moldovenească, la un pahar de vorbă și vin, savurînd bucate delicioase? Locații care să vă ungă astfel suflețelul măcinat de doruri există destule pentru moldovenii, aflați în străinătate.

Oricine își poate potoli nostalgiile gastronomice, servind din bucate ca la mama acasă, dar și cele vestimentare și utilitare, frecventînd localurile prezentate de noi mai jos, răspîndite astăzi prin întreaga lume.

Moldovenii.md propune o listă a locațiilor, care îi vor face pe moldoveni să se simtă cu adevărat acasă, localizarea geografică a acestora fiind destul de vastă.

Lista restaurantelor și magazinelor moldovenești în străinătate puteți găsi aici.

Puteți contribui și dvs. la completarea acestei liste, trimițînd materiale foto, video, texte și date de contact la adresa: support@moldovenii.md

Pentru oferte promoționale speciale adresați solicitările dvs. la adresa: marketing@mld-media.md


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав