Puterea stiri: 7443
Criza energetică stiri: 1168

Poliția italiană a dejucat atacuri ale unor hackeri pro-ruşi în perioada Eurovisionului

16 mai. 09:44   Diverse
1341 0

Poliţia italiană a anunțat că a dejucat o serie de atacuri ale unor grupări de hackeri pro-ruşi în timpul semifinalei din 10 mai şi a finalei de sîmbătă a concursului Eurovision desfăşurat la Torino, scrie digi24.ro.

În timpul procesului de votare şi a spectacolului, departamentul de securitate cibernetică al poliţiei a blocat câteva atacuri asupra infrastructurii reţelei desfăşurate de gruparea de hackeri Killnet şi de grupul afiliat Legion, a anunțat poliţia italiană duminică, potrivit Reuters, preluată de Reuters.

Poliţia a adunat informaţii de pe grupurile de Telegram ale hackerilor pentru a preveni alte atacuri şi pentru a identifica locaţia geografică de unde au avut loc tentativele de atacuri cibernetice.

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu piesa „Stefania” este marea cîștigătoare a concursului Eurovision 2022, datorită votului telespectatorilor de 439 de puncte, care a răsturnat complet ierarhia rezultată după o primă jurizare venită din partea țărilor participante.

Formația Zdob și Zdub și frații Advahov au ridicat publicul din Torino în picioare, în marea finală a concursului Eurovision și s-a clasat pe locul 7.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав