X 
Puterea stiri: 7443
Criza energetică stiri: 1168

La ce ajută ceaiul de cozi de cireşe

19 sep. 00:00   Diverse
1284 0

Consumul de ceai de cozi de cireșe în mod regulat contribuie la funcționarea optimă a aparatului urinar, dar și la eliminarea lichidelor reținute în corp.

Este recomandat în mod special pentru a trata afecțiunile tractului urinar (infecții urinare, litiază renală), se prepară foarte ușor și are o mulțime de beneficii pentru organism. Află cum să îți faci ceai de cozi de cireșe!

Ceai de cozi de cireșe – proprietăți

Codițele de cireșe conțin vitamina B1, vitamina C și vitamina D. Datorită efectului diuretic, dar și antioxidanților pe care îi conține, ceaiul de cozi de cireșe este sărac în calorii și crește rezistența organismului în fața mai multor boli.

Codițele de cireșe au următoarele proprietăți:


Îmbunătățesc sănătatea ficatului;

Ajută la scăderea colesterolului;

Curăță rinichii și previn formarea calculilor renali;

Purifică sîngele;

Au efect calmant și întăresc nervii;

Ajută la slăbit;

Reduce durerile.

Ceai de cozi de cireșe – beneficii

Luptă împotriva infecțiilor urinare

Datorită conținutului ridicat de potasiu, cozile de cireșe au un puternic efect diuretic, depurativ și antiinflamator. Este recomandat împotriva infecțiilor urinare ușoare, dar și acute. Se recomandă cure de 30 de zile, consum zilnic de 3 căni de ceai de cozi de cireș pe zi.

Îmbunătățește funcționarea optimă a rinichilor

Pentru durerile din zona lombară, partea inferioară a spatelui, ceaiul de cozi de cireșe este cea mai bună soluție de tratament. Durerile, cît și bolile renale apar, de regulă, din cauza consumului insuficient de lichide, iar pe lîngă consumul de apă, ceaiul este cel mai recomandat pentru funcționarea normală a rinichilor.

Luptă împotriva durerilor de stomac

Ceaiul de cozi de cireșe are efect detoxifiant, fapt ce ajută la ameliorarea mai multor probleme digestive. Consumul regulat de ceai de cozi de cireșe întărește sistemul imunitar și regenerează țesuturile slăbite.

Reduce tusea agresivă

Ceai de cozi de cireșe este un adjuvant natural pentru calmarea tusei. Este recomandat și pentru ameliorarea simptomelor gripei și răcelii, o cană de ceai de cozi de cireș pe zi.

Luptă împotriva celulitei și kilogramelor în plus

Cozile de cireșe au efect depurativ și diuretic, iar datorită acestor proprietăți ajută la eliminarea rezidurilor din sînge și depozitelor de grăsime. Consumul zilnic de ceai de cozi de cireșe, o cană pe zi, îți va da rezultate pe termen lung împotriva celulitei.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав