COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră, din cauza unei fotografii

Interdicţie pe viaţă pe o navă de croazieră, din cauza unei fotografii

O fotografie realizată în locul și momentul nepotrivit a costat-o scump pe una dintre pasagerele aflate pe o navă de croazieră. Femeia a primit interdicţie pe viaţă, în urma unei şedinţe foto.

Ea a fost fotografiată de iubitul ei în timp ce atîrna de o balustradă pe o navă de croazieră care aparţine firmei Royal Caribbean.

Securitatea a fost alertată, iar echipajul a debarcat-o şi i-a interzis femeii pe viaţă accesul pe navele firmei de croazieră, potrivit Antena 3.


„La începutul acestei săptămîni pe Allure of the Seas, un oaspete a fost surprins pozând, stând pe balustrada stateroom-ului, pentru iubitul ei”, a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Royal Caribbean.

„Securitatea a fostalertată, iar oaspeții au fost debarcați mai tîrziu în Falmouth, Jamaica, în urma acțiunilor lor, iar acum le este interzis să navigheze cu Royal Caribbean”, a mai adăugat prurtătorul de cuvînt, care a ținut să precizeze că pasagerilor le este interzis să stea în picioare, să se așeze sau să se sprijine pe barierele de protecție, să modfice echipamente sau sistemele navei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load