Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

FBI a ridicat carnetele lui Biden

28 ian. 18:00   Diverse
1122 0

Biroul Federal de Investigații (FBI) a confiscat carnetele pentru notițe ale președintelui american Joe Biden, după ce a efectuat o percheziție în casa sa privată. Despre aceasta anunță canalul NBC, citînd o sursă informată.

„Carnetele pentru notițe au fost confiscate deoarece înregistrările lui Biden de pe unele dintre pagini se referă la activitățile sale oficiale în calitate de vicepreședinte (în perioada președinției lui Barack Obama), inclusiv detalii despre contactele sale diplomatice... și pot conține referiri la informații clasificate”, se explică în publicație, relatează lenta.ru.

Sursa NBC a adăugat că notele scrise de mînă ar putea fi considerate date clasificate datorită naturii lor confidențiale. Potrivit acestuia, un număr „uriaș” de carnete au fost găsite de la președintele american, dar numărul lor exact nu a fost numit.

Încă șase documente noi clasificate au fost găsite în casa privată a președintelui american Joe Biden pe 22 ianuarie, după ce documente secrete ale vicepreședinției sale au fost găsite în centrul său analitic pe 10 ianuarie.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?