TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce se întîmplă dacă mănînci fructe pe stomacul gol

Ce se întîmplă dacă mănînci fructe pe stomacul gol

Ce se întîmplă cînd mănînci diferite fructe pe stomacul gol? Cum se comportă organismul tău și ce are de cîștigat în funcție de fructele pe care le consumi?

Fructele sînt alimentul cel mai important. Să presupunem că mănînci două felii de pîine și apoi o felie de fruct. Fructul va merge direct prin stomac în intestine, dar este împiedicat să facă acest lucru din cauza pîinii luate înainte de fructe. În clipa în care fructul vine în contact cu produsele alimentare în sucurile gastrice și digestive, întreaga masă de alimente începe să se strice. Așa că, te rugăm să mănînci fructele pe “stomacul gol” sau inainte de mese!

Cînd ai nevoie să bei suc de fructe, consumă-le proaspete, nu din cutii, ambalaje sau sticle. Nu bea suc care a fost încălzit. Nu mînca fructe fierte, deoarece nu conțin nutrienți deloc. Dar este mai bine să mănînci un fruct întreg decît să bei sucul din acel fruct.

În cazul în care ar trebui să bei suc de fructe proaspete, trebuie să faci asta încet, pentru că trebuie să îl laşi să se amestece cu saliva inainte de a înghiți. Poti să apelezi la o cură de fructe de 3 zile pentru a curăța sau detoxifiea organismul.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load