COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7614

Carla’s, Rimes, Motans și Beregoi au primit premii la The Artist Awards

22 sep. 15:30   Diverse
1457 0

Patru artiști moldoveni au făcut Show la unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Craiova, România. La festivalul „The Artist Awards”, care a fost la III-a ediție, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Interpreții Moldoveni au luat și premii notorii, pentru munca lor. Printre cei premiați sînt:

Iuliana Beregoi – Audience Award

Carla’s Dreams „Simplu și Ușor” – Best Song

Irina Rimes – The Female Artist


The Motans – Best Live Act

Vedetele noastre au impresionat publicul atît cu piesele lor, cît și cu ținutele scenice. Fiecare a încercat să fie original și creativ, oferind publicului posibilitatea de a face fotografii și de a obține autografe.

„Cel mai special moment al evenimentului din acest an a fost cu siguranță cel în care Irina Rimes a cîntat alături de Opera Română din Craiova. Astfel de colaborări sînt rare și cu atît mai prețioase pentru că trebuie îndeplinite o serie de condiții pentru ca un artist pop să cînte cu o orchestră simfonică și un cor academic. Ai nevoie de piese care să fie puse în valoare de orchestrație și de o anumită deschidere a celor implicați pentru a se întîlni pe un teritoriu comun, acela al muzicii de calitate. Irina Rimeș a găsit în Opera Română Craiova și mai ales în persoana dirijorului nostru, Dumitru Cîrciumaru, acea oglindă fidelă capabilă să reflecte talentul ei unic. Ea este un muzician adevărat pentru care scena înseamnă totul. Trebuie să vă spun că nu a fost prima apariție scenică în această formulă, colaborarea precedentă a avut loc în iulie, anul acesta, la Chișinău, iar succesul absolut a alimentat dorința noastră de a relua experiența”, a declarat Antoniu Zamfir, Manager Opera Română Craiova.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽