COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Şoferul care a provocat strașnicul accident din centrul capitalei şi-a recunoscut vina

Şoferul care a provocat strașnicul accident din centrul capitalei şi-a recunoscut vina

Şoferul care a provocat cu două luni în urmă teribilul accident din centrul Capitalei şi-a recunoscut vina şi va apărea în faţa instanţei.

Anunţul a fost făcut de Procuratura municipiului Chișinău. În urma accidentului a murit pe loc şoferul unui taxi, iar pasagerul din aceeaşi maşină sa stins din viaţă la spital, transmite publika.md.

Potrivit procuraturii, imediat după accident, șoferul a fost reținut, iar ulterior arestat. Pe tot parcursul urmăririi penale acesta şi-a negat vina și a refuzat să colaboreze cu procurorii. Ieri, totuși, el și-a recunoscut vinovăția, iar procurorii au trimis în judecată dosarul.


Amintim că tragicul accident a avut loc în noaptea de 16 spre 17 mai cînd inculpatul, a intrat pe roșu în intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan Cel Mare din Capitală.

Acesta a lovit din plin cu viteză un taxi, după care a fost proiectat într-o altă mașină care staționa regulamentar la culoarea roșie a semaforului.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă pînă la zece ani de puşcărie cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load